©2019 by ASV Kwakiutl. Created by cameleonit.com

SOCIAAL

KWAKIUTL BORREL

Kwakiutl organiseert op donderdag een wekelijkse borrel waar alle leden welkom zijn van 21:00 - 01:00. Op deze borrels kan er lekker stoom afgeblazen worden van een drukke week door drankjes te drinken met je beste vrienden of je billen van de vloer te dansen op nummers naar aanvraag.

Naast de wekelijkse borrels worden er ook regelmatig themaborrels georganiseerd door de sociaalcommissie van Kwakiutl. Zoals het woord "themaborrel" al zegt, is dit een borrel in een bepaald thema. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuwjaarsborrel, een carnavalsborrel of een valentijnsborrel. Echter, staat er geen enkel thema vast, dus mocht je nog een leuk thema in gedachte hebben, laat het dan vooral even weten aan de coördinator sociaal! 

Reizen

Antropologen houden van reizen. De leden van Kwakiutl zijn als echte antropologen op reis helemaal in hun natuurlijke habitat. 

 

Elk jaar organiseren we drie buitenlandse reizen:

- De etnografische citytrip

- De Kwakiutl liftwedstrijd

- De grote studiereis

Samen ontsnappen we dus drie keer per jaar aan het hectische universiteitsleven in Amsterdam. We zorgen ervoor dat de reizen vol zitten met antropologisch interessante activiteiten en vrije tijd om zelf op avonturenpad te gaan. 

 

Benieuwd naar de volgende reis? Mail even naar coordinator-reizen@kwakiutl.nl

Eerstejaarsweekend

Speciaal voor de eerstejaars organiseren wij elk jaar een eerstejaarsweekend. Dit vindt plaats aan het begin van het jaar en is bedoeld om de nieuwe leden kennis met elkaar te laten maken. Door middel van spellen, een pubquiz en paar goedgevulde drankjes zit de sfeer er snel in.

Tijdens dit weekend leer je ook gelijk de vereniging kennen en het oude en nieuwe bestuur van Kwakiutl.  

Aankomend jaar wordt het eerstejaarsweekend in Zwiggelte georganiseerd.  

Wij kijken er alvast naar uit om de nieuwe eerstejaars te begroeten, tot dan!

LaSSA


LaSSA staat voor de Landelijke Samenwerking Studenten Antropologie. Het doel van LaSSA is het samenbrengen
van antropologiestudenten door heel Nederland. Door middel van een aantal uiteenlopende en spannende evenementen bevorderen wij de onderlinge relaties en het contact tussen antropologen.

 

Traditiegetrouw organiseert LaSSA door het jaar heen vijf evenementen: de pubquiz, de excursie/debatmiddag, de antropoloopbaandag, het liftweekend en het congres. Het congres is de grootste jaarlijkse activiteit van de LaSSA. We nodigen op deze dag deskundigen uit om te komen vertellen over het desbetreffende thema. Het is een zeer geapprecieerd evenement en het leuke is dat jij dit zelf kunt organiseren, de LaSSA  is namelijk nog op zoek naar congrescommissie!
 

Ben jij een gedreven antropoloog en lijkt je het leuk om grote sprekers te strikken voor een congres, dan zijn we op zoek naar jou! Geef je op bij één van de bestuursleden van jouw vereniging of stuur een mail naar lassawebmail@gmail.com. Voor meer informatie kun je terecht bij de bestuursleden of stuur een mail naar het mailadres.
We hopen jullie dit jaar weer in grote getalen te zien!
 

De studieverenigingen van de LaSSA zijn:

  • Universiteit van Utrecht – Djembé

  • Vrije Universiteit van Amsterdam – EOS

  • Universiteit van Leiden – Itiwana

  • Radboud Universiteit Nijmegen – Umoja

  • Universiteit van Amsterdam – ASV Kwakiutl