top of page

Thu, 09 May

|

Café Havelaar

Pubquiz over seks

GIRLS ONLY ! Een spannende, uitdagende, maar vooral hilarische avond !

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Pubquiz over seks
Pubquiz over seks

Time & Location

09 May 2019, 19:00 – 21:00

Café Havelaar, Voetboogstraat 22, 1012 XL Amsterdam, Nederland

About the event

Lieve lieve lieve meiden,

Dat er veel vrouwen lid zijn bij A.S.V. Kwakiutl is geen geheim. Speciaal om die reden willen wij jullie op donderdag 9 mei een keertje extra in het zonnetje zetten!

Op donderdag 9 mei van 19:00 - 21:00 organiseren wij speciaal voor jullie een pubquiz over seks. Een hele toffe organisatie genaamd Pik Business (opgezet door vriendinnen, hoe leuk!) zal deze avond voor jullie verzorgen. Hun motto: "Onze visie is om vrouwvriendelijk te zijn en om taboes te doorbreken, vooral in onze huidige samenleving waarin deze taboes eigenlijk allang niet meer zouden moeten bestaan."

Wat kun je verwachten van de avond?

Een spannende, uitdagende, maar vooral hilarische avond.

Twee uur lang zullen jullie bestoken worden met de meest uitlopende vragen op seksgebied om zo uiteindelijk de echte sexperts te ontdekken.

Wij zouden het heel leuk vinden om samen met jullie mooie vrouwen op die avond weer een beetje wijzer te worden op het gebied van seks!

Wij zorgen voor lekkere hapjes en drankjes! :)

Na de quiz zouden we het leuk vinden als jullie blijven hangen om gezellig na te kletsen op de wekelijkse borrels, waar ook weer de mannen uitgenodigd zijn om langs te komen!

Meer weten over Pik Business? Neem een kijkje op hun website: https://pikbusiness.nl

Share this event

bottom of page