top of page

Tue, 12 Mar

|

Nieuwe Achtergracht, 170

FMG Congress: It's Our Turn!

Het is weer zover: het jaarlijkse FMG Congres zal plaatsvinden op 12 maart! Elk jaar komen de acht studieverenigingen van de Faculteit van Maatschappij en Gedrag (FMG) samen om één groot evenement voor jou te organiseren!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
FMG Congress: It's Our Turn!
FMG Congress: It's Our Turn!

Time & Location

12 Mar 2019, 16:00 – 20:00

Nieuwe Achtergracht, 170, Nieuwe Achtergracht, 1018 Amsterdam, Nederland

About the event

Het is weer zover: het jaarlijkse FMG Congres zal plaatsvinden op 12 maart! Elk jaar komen de acht studieverenigingen van de Faculteit van Maatschappij en Gedrag (FMG) samen om één groot evenement voor jou te organiseren! Dit jaar nodigen we je uit voor ons interdisciplinaire congres, dat zal gaan over de uitdagingen waar onze generatie mee te maken krijgt, en hoe we daarmee omgaan. Elke vereniging zal een college organiseren waarin je kan leren hoe bepaalde onderwerpen verbonden zijn aan het thema van het congres, vanuit de oogpunt van hun studie. Maar dat is niet het enige wat dit evenement aanbiedt: je kan achteraf van een heerlijke maaltijd genieten terwijl je luistert naar onze keynote speaker – en we garanderen dat het je zeker niet tegen zal vallen! Daarna zal er een borrel volgen, wat de perfecte kans is om in contact te komen met andere studenten van je faculteit!

Heb je dus altijd willen weten hoe de interdisciplinaire wetenschappen kijken naar mentale gezondheid? Of hoe politicologen alledaagse uitdagingen analyseren? Meld je dan aan voor het congres en verbreed je horizon! Hou deze Facebook pagina in de gaten voor de updates over de sprekers en de onderwerpen van elke vereniging. We zien jullie graag op 12 maart!

Meer informatie over het aanmelden volgt!

Ledenprijs: €3,50

Niet-ledenprijs: €4,50

Share this event

bottom of page