top of page

Wed, 06 Mar

|

Ms. van Riemsdijkweg, 39

Performance night @SEXYLAND

De studieverenigingen SEC en Kwakiutl hebben nogmaals de handen bij elkaar geslagen om een prachtig evenement voor jullie neer te zetten! Op woensdag 6 maart organiseren wij een “Performance Night” op de meest sexy en creatieve locatie waar je ooit bent geweest…. SEXYLAND!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Performance night @SEXYLAND
Performance night @SEXYLAND

Time & Location

06 Mar 2019, 20:00 – 07 Mar 2019, 01:00

Ms. van Riemsdijkweg, 39, Ms. van Riemsdijkweg, 1033 Amsterdam, Nederland

About the event

Lieve vrienden,

De studieverenigingen SEC en Kwakiutl hebben nogmaals de handen bij elkaar geslagen om een prachtig evenement voor jullie neer te zetten!

Op woensdag 6 maart organiseren wij een “Performance Night” op de meest sexy en creatieve locatie waar je ooit bent geweest…. SEXYLAND!

Zoals de titel van het evenement misschien al een beetje verraadt, zullen er op deze avond allerlei performances worden opgevoerd. Van liedjes zingen tot goocheltrucs, een moderne dans, playbackshows, een koprol of gedicht.. ALLES mag.

Wij zullen deze avond met z’n alle de eigenaar zijn van SEXYLAND en willen er graag samen met jullie een spetterende avond van maken.

En onthoud... de avond wordt gemaakt door iedereen, dus ook door jou! Schrijf je in met onderstaande link om je performance kenbaar te maken!

Share this event

bottom of page