top of page

Thu, 09 May

|

CREA

LaSSA Congres: Waarom de wereld antropologen nodig heeft

Donderdag 9 mei organiseert LaSSa het jaarlijkse congres voor antropologie studenten en alle anderen die geïnteresseerd zijn in antropologie! Dit jaar is het thema: Waarom de wereld antropologen nodig heeft.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
LaSSA Congres: Waarom de wereld antropologen nodig heeft
LaSSA Congres: Waarom de wereld antropologen nodig heeft

Time & Location

09 May 2019, 09:30 – 13:00

CREA, Nieuwe Achtergracht 170, 1018 WV Amsterdam, Nederland

About the event

Donderdag 9 mei organiseert LaSSa het jaarlijkse congres voor antropologie studenten en alle anderen die geïnteresseerd zijn in antropologie! Dit jaar is het thema: Waarom de wereld antropologen nodig heeft. Verschillende sprekers zullen vertellen hoe zijn met hun opleiding antropologie in verschillende sectoren buiten de academische wereld zijn beland. We zullen de focus leggen op de toegevoegde waarde die jij als antropoloog kan leveren op de banenmarkt. Met 3 inspirerende sprekers, zoals Daniëlle Braun en een workshop kun jij je dus alvast goed voorbereiden op de arbeidsmarkt.

Donderdag ochtend om 09.30 is de inloop bij CREA Amsterdam. Het zal rond 13.00 weer afgelopen zijn. Zet jezelf op ‘gaan’ als je er bij zal zijn, dan kunnen wij inventariseren met hoeveel mensen we rekening kunnen houden. We hopen jullie daar te zien!

Share this event

bottom of page